Novosađani su najviše pokazali i zasluženo su osvajači međunarodnog kadetskog turnira “NAŠIH 90”. Mladi igrači Rudar-Prijedora su tokom većeg dijela susreta bili ravnopravan protivnik a prije vođstva golman novosađana je odbranio ono što se u fudbalu zove stopostotna šansa. Vojvodina svoju prvu pravu priliku pretvara u vođstvo a strijelac veoma lepog gola je centarfor Cicmil. Samo što je ušao u igru najbolji strijelac turnira Dimitrije Pevač, postavlja konačan rezultat.

CVIJEĆE ZA KAČAVENDU I MATKOVIĆA

Dvojica fudbalera koji su učestvovali na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Engleskoj Luka Kačavenda i Dragan Matković nagrađeni su od strane domaći a buketom cvijeća.

NAGRADE ZA PUBLIKU

Organizatori su u poluvremenu finalne utakmice organizovali nagrade za publiku a nagrade su se morale zaslužiti izvođenjem jedanaesteraca. Naglašavamo da su sva četiri izvođača bili precizni a jedan od izvođača je bio i legendarni pjevač Halid Muslimović.

Meč za 1.mjesto

Gradski stadion Prijedor

Gledalaca 500

Strijelci: Cimil ’38, Pevač ’55.

FK RUDAR-PRIJEDOR: TRNINIĆ, KAURIN, DRLJAČA, MATIĆ, TRKULJA, ĆORIĆ, BILBIJA, MIKIĆ, MRŠIĆ, DEJANOVIĆ, SADŽAK. Igrali su još: MALBAŠIĆ,MARMAT,KRNETA,TREPIĆ, SAVIĆ, DEDIĆ, MARIĆ, HRAPIĆ.

FK VOJVODINA: KAČAVENDA, BAJAT, ĐURKOVIĆ, ĐURIĆ,MATKOVIĆ, NIJEMČEVIĆ, KRSTIĆ, BRBORIĆ, CICMIL, NOVEVSKI, ŠILJANOVSKI. Igrali su još: HADŽIĆ, RAJAK, JOVANOVIĆ, MUSA, PLAZINIĆ, ILIĆ, DIMITRIJEVIĆ.