Igralište: Lokomotive u Brčkom. Gledalaca: 100. Sudija: Jovo Karić (Trebinje). Žuti kartoni: Stankić, Čavalić, Lukić (Jedinstvo), Zekanović, Maksimović, trener Tešić, Matović (Rudar Prijedor).

JEDINSTVO (BČ): Dakić, Lukić, Čavalić, Stankić, Kadrić, Đokić, Pavić, Hasikić (od 90+3. Vujić), Mišković, Musić, Buljubašić. Trener: Vidoje Zarić.

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović, Matović, No. Petrović, Savanović (od 63. Pavlović), Burazor, Jaćimović, O. Petrović, Sajak (od 70. Dojčunović), Marić (od 55. Šikanjić), Zekanović, Maksimović. Trener: Igor Janković.

U čvrstoj i borbenoj, na momente i nervoznoj utakmici, u Brčkom su Jedinstvo i Rudar Prijedor podijelili bodove odigravši bez golova – 0:0 u susretu 10. kola Prve lige Republike Srpske.

Ono na šta je prije meča u Distriktu Brčko upozoravao trener “rudara” Igor Janković se i dogodilo, njegovi fudbaleri napravili su kiks i sada za liderom Krupom, jedinim i najvećim konkurentom u borbi za titulu zaostaju pet bodova. Nisu uspjeli Prijedorčani da probiju odbrambeni bedem Brčaka predvođen sjajnim golmanom Veselinom Dakićem koji je ujedno i najbolji pojedinac susreta.

Pokušavali su gostujući fudbaleri na sve načine da stignu bar do jednog pogotka i minimalne pobjede kao što su to uradili u prošlom kolu u Banjaluci protiv Željezničara, međutim Jedinstvo je stiglo do prvog ovosezonskog remija.