Danas je u Prijedoru održana konferencija za medije, a povod je sutrašnje gostovanje Rudar-Prijedora u Kozarskoj Dubici ekipi Borca.

Dino Sikirić, zamjenik šefa stručnog štaba žuto-plavih, očekuje manje oscilacija u igri u odnosu na prethodni period: “Iza nas je jedan rezultatski turbulentan period, po principu toplo-hladno, gdje smo ostvarili neke dobre rezultate i bodovno se odvajali od pratioca, ali smo, nažalost, tu prednost nekako uspijevali da “prospemo”. Šta je bilo, bilo je, i naša pažnja je usmjerena na sutrašnji meč, gdje nas očekuje jedan težak susret protiv dobro nam znanih komšija, koje vodi naš prijatelj, harizmatični Zoran Bujić. Oni su  osokoljeni dobrim rezultatima, ali mi svakako idemo da opravdamo ulogu favorita, i ostvarimo pobjedu. Što se tiče igračkog kadra, i dalje ne možemo računati na povrijeđenog Kulenovića, a Burazor neće igrati zbog kartona. Golman Toplović se vratio, i biće nam na raspolaganju za sutrašnju utakmicu.”

Stefan Gavranović Toti, igrač Rudara, kazao je da nas očekuje teško gostovanje i dodao: “Poznajemo dobro ekipu Borca, i znamo da nas očekuje jedna teška i tvrda utakmica. Mi ćemo dati svoj maksimum da kući vratimo sva tri boda, koja će nam olakšati naš put prema cilju – plasmanu u Premijer ligu BIH.”

Meč je zakazan za16:00 časova i odigraće se na stadionu Đolovi, bez prisustva publike.

Ajde, Rudar!