Premijerligaši iz grada na Sani u 25. kolu m:tel Premijer lige BiH gostuju ekipi Sarajeva na Koševu. U Rudar-Prijedoru ne pomišljaju na predaju. Ekipa je željna novog izazova i vjeruje da uz malo sreće može doći do pozitivnog rezultata na Koševu.

Sarajlije su u borbi za treće mjesto koje vodi u Evropu, ali trener Srđan Marjanović ne gubi nadu.

Srđan Marjanović, trener Rudar-Prijedora

– Idemo na jedan od najtežih terena za gostovanje. Ali ujedno je to ekipa protiv koje se može igrati, jer „Sarajevo“ voli da se nadigrava. Nama je svaki bod bitan, i želimo ponoviti dobro izdanje iz utakmice protiv „Borca“. Nadamo se, sa više sreće na našoj strani. Ali i tu sreću treba zaslužiti – istakao je trener Marjanović.

Za ovaj meč on ne može da računa na golmana Nemanju Šćekića, kao i igrače Nemanju Pekiju i Danila Marmata.

– Naš rezervni golman Lakić je takođe dobar. Šćekić je za mene među tri najbolja golmana, ali imamo kvalitetnu zamjenu i ne želim da u tome tražim alibi. Ne znam koja ekipa ima dva kvalitetna golmana kao mi. Ne vidim tu da smo oštećeni, vjerujem i u Lakića – poručio je trener Rudara.

Nermin Hodžić nakon odlične partije protiv Borca ističe da je za Rudar svaki meč nova borba za goli opstanak.

Nermin Hodžić

– Teška utakmica nas očekuje protiv kvalitetnog rivala i svjesni smo stanja u kojem se nalazimo. Mi u svakoj utakmici moramo da ganjamo bodove i da se izvučemo iz problema u kojima se nalazimo – poručio je fudbaler „Rudara“ Nermin Hodžić.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 13 časova a pravdu će, na najvećem bh. stadionu, dijeliti Mateo Musa iz Čitluka.