FK „Rudar-Prijedor“ i Agencija za podučavanje stručnim znanjima „New Academy“ iz Prijedora potpisali su juče Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

„New Academy“ je Centar za učenje stranih jezika koji nudi intenzivne i poluintenzivne kurseve engleskog, njemačkog i italijanskog jezika svih nivoa. Kursevi se organizuju za sve uzraste, a po završetku kursa svi polaznici polažu finalni test poslije kojeg dobijaju sertifikat o stečenom nivou znanja. Princip rada utemeljen je na zabavnom učenju, maksmimalnoj profesionalnosti i požrtvovanosti prema radu i učenju. Tim Centra za učenje stranih jezika “New Academy” čine iskusni profesori engleskog, njemačkog i italijanskog jezika, koji uz savremene nastavne metode, upotrebu stručne literature evropskih izdavača, audio i video materijale pružaju kvalitetnu nastavu stranih jezika.

Ovim Ugovorom „New Academy“ je omogućio besplatno pohađanje kurseva po izboru za osam najperspektivnijih igrača Kluba, kao i popuste za sve članove omladinske Škole Kluba, igrače i ostale zaposlene u Klubu, koji se odluče na pohađanje nekog od kurseva.

Naš klub i ovim potezom pokazuje da je, pored sticanja fudbalskog znanja, veoma bitno sticanje i akademskih znanja, što će uz pomoć naših prijatelja iz „New Academy“-a biti omogućeno svim našim članovima.

Zahvaljujemo se Agenciji za podučavanje stručnim znanjima „New Academy“ što su naš Klub prepoznali kao partnera, kao i prilici da zajednički sarađujemo.