U zadnjem 10. kolu Lige za prvaka Republike Srpske Rudar-Prijedor savladao je Podrinje sa 3:0. U strijelce su se upisali Lolić, Davidović i Marmat i tako pobjedom „Rudari” završili sezonu. U prvom dijelu meča Podrinje nije imalo snage da zapreti golu Rudar-Prijedora. Ipak u 39. minuti Napadač Lolić je prihvatio loptu i sa nekih 20 metara i preciznim udarcem matirao golmana Podrinja. Nastavak susreta donio je ipak bolji i kvalitetniji fudbal. Domaći su krenuli mnogo ofanzivnije i stvorili dve tri prilike koje nisu pretvorili u pogodak, da bi u finišu susreta ipak još u dva navrata matirali Ćurčića. Pogodili su Davidović i rezervista D. Marmat. Tim iz Podrinja za 90 minuta napravio je samo jednu priliku,ali je nije pretvorio u pogodak. Na kraju možemo samo reći da je velika šteta za tim iz Prijedora što je završio sezonu na drugom mjestu, iako su većinu prvenstva bili prvi.

Rudar Prijedor – Podrinje Janja 3:0 (1:0)

Prijedor. Gradski stadion. Sudija: Milan Docić (Banjaluka). Strelac: Lolić 39. Davidović 76 D. Marmat 82. (Rudar Prijedor).

Rudar Prijedor:Hamzabegović, Jakupović, Lolić (od 78. D. Mrmat), Pekija, Pecelj, Jaćimović, Gavranović, Ćatić (od 74. N. Marmat), Kovačević, Dekić, Davidović.

Podrinje Janja: Ćurčić, Jusufović, Mulamustafić, Redžić, Šokić, Pavić, Arnautović, Došlo (od 73.Mehanović)., Lazić, Hadžić, Karjašević.