U okviru 8.kola Prve lige Republike Srpske utakmica domaćeg Rudar-Prijedora i Alfa Modriče završena je neriješenim rezultatom 1:1.

Neđo Šuka postiže prvi pogodak za goste u 44.minuti. Međutim, slavlje gostiju iz Modriče nije dugo trajalo.U prvoj minuti sudijske nadoknade Mrkić je stigao do lopte a zatim je igrač gostiju je neoprezno startovao pa je sudija Vukota pokazao na “bijelu tačku”.Gavranović je bio siguran izvođač najstrože kazne za, ispostaviće se kasnije, konačnih 1:1.Treba reći da je Rudar-Prijedor više od sat vremena igre imao igrača manje zbog isključenja Mujagića.

Mujagić je  u 16.minuti meča dobio žuti karton zbog prigovora jer je protestvovao smatrajući da je igrač Modriče igrao rukom.Kasnije, u  32.minuti tokom napada svoje ekipe nedaleko od korner zastavice je izgubio loptu a potom za trenutak povukao za dres jednog gostujućeg igrača. Zatim jeVukota je na veliko iznenađenje Prijedorčana ponovo izvukao žuti karton, a potom i crveni, te Mujagića poslao u svlačionicu.Uzaludni su bili protesti domaćih igrača i zvižduci sa tribina.

Rudar-Prijedor: Alfa Modriča 1:1 (1:1)

Prijedor
Gradski stadion
Gledalaca: 150
Sudija: Stojan Vukota (Gradiška)
Strijelci: Gavranović u 45.+1 iz penala za Rudar-Prijedor, Šuka u 44.minuti za Alfa Modriču
Žuti kartoni: Ramić, Gavranović (Rudar-Prijedor), Trifković, Osmić, Tadić, Bamburać (Alfa Modriča)
Crveni karton: Mujagić u 32.minuti (drugi žuti karton)

Rudar-Prijedor
Hamzabegović, Ramić, Lezić(Živanić), Kovačević(Lajić),Gavranović, Pekija, Mrkić (Crnomarković), Mujagić, Sajak, Kukavica, Davidović

Trener: Nedžad Žerić

Alfa Modriča
Tripić, Lazarski(Perić), Đekić, Luklić, Osmić(Bamburać), Tadić, Prljeta(Purić), Zlatković, Šuka, Kojić, Trifković
Trener: Marko Stojić

M.Kovačević