U okviru 11. kola m:tel Premijer lige BiH “Rudari” će na Gradskom stadionu u 15:00 časova, dočekati ekipu bijeljinskog “Radnika”. Iako su na dva teška gostovanja, u pet dana, upisali dva poraza, u prijedorskom timu se nadaju pobjedi.

Biće to teška utakmica, ali kao i svaka druga, mora se shvatiti ozbiljno, a prednost domaćeg terena mora se maksimalno iskoristiti, poručuju iz Stručnog štaba “Rudara”.


Šef Stručnog štaba “Rudar-Prijedora” Nikica Milenković

– Ako mislimo ostati u Premijer ligi, moramo dobiti sve protivnike kod kuće, bez obzira kako se oni zovu. Mora biti pravi pristup, što govorim od prvog dana. Moramo biti skoncentrisani, imati inicijativu i disciplinu u igri – rekao je šef Stručnog štaba “Rudar-Prijedora” Nikica Milenković.

I igrači “Rudara” su svjesni koju težinu nosi ovaj susret protiv “Radnika”.


Golman Nemanja Šćekić

– Poslije dva teška gostovanja u kratkom vremenskom periodu i dva duga puta očekujem da moji suigrači, zajedno sa mnom, daju maksimum i mislim da pozitivan rezultat neće izostati – poručio je golman Nemanja Šćekić.

Iz “Rudara” su pozvali navijače i ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i podrže „žuto-plave“ u borbi za pobjedu.