Fudbaleri Drine iz Zvornika još jednom su se pokazali kao neugodan protivnik Rudar Prijedoru. Na utakmici nije bilo pogodaka ali Zvorničani mogu biti svakako zadovoljniji jer kući nose zaslužen bod.

Podmlađeni domaći sastav je u većem dijelu utakmice držao loptu u svom posjedu i imao terensku inicijativu. Ipak  nisu  uspjeli  to da krunišu bar jednim pogotkom i startnim trijumfom. Trener Prijedorčana Nedžad Žerić ima još mnogo posla da sve kockice složi u mozaik, a i ovaj meč je pokazao da “rudari” kubure sa neefikasnošću. Realizacija je najveći problem zeleno-crnih koji su u najavi utakmice toga bili i svjesni.

Jedan od najiskusnijih fudbalera Rudar Prijedora i prvi izbor u napadačkom redu Rastko Rokvić teže se povredio u 65. minutu, a umjesto njega je ušao Boban Živanić. Kolima hitne pomoći Rastko je odvezen u bolnicu gde će obaviti dodatne preglede da se ustanovi stepen povrede, ali po svemu sudeći i on će propustiti naredne utakmice za bodove što će da bude veliki hendikep za Rudar Prijedor.

Rudar Prijedor – Drina (0:0)

Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: 300. Sudija: Velimir Drinić (Modriča) 6,5. Žuti kartoni: Gavranović (Rudar Prijedor), Blagojević (Drina).

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović 7, Lajić 6,5, Kovačević 6,5, Rokvić 6 (od 65. Živanić -), Gavranović 6,5, Crnomarković 6, Mrkić 6 (od 60. D. Marmat 6), Rosić 6, Lezić 6, Sajak 6, Davidović 6,5.

DRINA (Z): Bogićević 7, Trifković 6,5, Ninić 6, Grahovac 6, Ilić 6 (od 58. Damjanović 6), Mitrović 6, Blagojević 6,5, Marković 6 (od 75. Čirak -), Stupar 6 (od 58. Krstić 6), Jokić 6, Molerović 6.

M.Kovačević