Radnik i Rudar-Prijedor odigrali su u Bijeljini bez golova (0:0), čime su drugi dio šampionata završili na 11. i 12. mjestu. Radnik je ostao na posljednjoj poziciji sa 16 bodova, dok je Rudar pretposljednji sa 17 bodova, i sigurno će im trebati dosta zanja, ali i sreće da izbjegnu sudbinu dva posljednja mjesta i opstanu u BH eliti.


Sasvim sigurno da je bod gostiju iz Prijedora “vrijedniji”, jer su u Semberiju stigli bez treninga u posljednjih sedam dana, a na klupi je uspješno debitovao i Srđan Marjanović, koji se sa teškog gostovanja kod direktnog konkurenta u borbi za opstankom vraća sa bodom.
U 21. minutu vidjeli smo veliku priliku za Radnik, ali poslije kornera Ristanovićev udarac Šćekić zaustavlja.

Izabranici Srđana Marjanovića prijete prvi put osam minuta kasnije, Miminović je pogriješio, a poklon nije iskoristio Marmat, koji se spetljao u odsutnom trenutku, pa je golman Radnika uspio ispraviti svoju grešku.
U 62. minut “rudari” su stvorili veliku preliku, Mandić je odlično uposlio Jakupovića, a ovaj gotovo nemoguće promašio!
Tri minuta kasnije prijeti Radnik, ali pokušaj Pantelića završava tik pored gola.
Posljednji 15 minuta gosti iz Prijedora igrali su s igračem manje, jer je dva žuta zaradio Zekanović i morao je ranije u svlačionicu.
U finišu meča pokušao je i Motika, ali nije bilo prave realizacije.

RADNIK – LEOTAR 0:0
Stadion: Gradski. Gledalaca: 500. Sudija: Admir šehović. Pomoćnici: Moamer Čaušević i Dženan Milić (svi iz Sarajeva). Delegat Mario Đuran (Modriča). Kontrolor: Alija Lizde (Mostar). Žuti kartoni: Sušić, Muminović (Radnik), Hodžić (Rudar Prijedor). Crveni karton: Zekanović (Rudar Prijedor) u 75. minutu.

Radnik: Muminović, Sušić (od 67. šarić), Popara, Vasić, Urošević, Ristanović, živković, Đorić, Pantelić, Šubert, Hasukić.

Rudar Prijedor: Šćekić, Pekija, Pavlović (od 52. Danilović), Mandić (od 85. Sadiku), Sajak, Hodžić (od 52. Burazor), Amoah, Zekanović, Jakupović, Marmat, Redžić.