U zvaničnoj generalci, 9.3.2018. god. u Krupi na Vrbasu, snage su odmjerili lider prvoligaš Rudar iz Prijedora i Kozara iz Gradiške. Podsjećamo da je nastavak šampionata Srpske odgođen za sedam dana.

Strijelci: 0:1 Raspudić (45, autogol), 1:1 Radoja(60), 1:2 Vojinović (75). Stadion: FK Krupa. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Docić (Banjaluka).

U prvom poluvremenu Jakupović je imao nekoliko prilika ali od svega toga „zeleno-crni” iznudili su samo korner. U nastavku utakmice Kukić iz blizine prebacuje gol Ilica. Pred kraj poluvremena Rudar je poveo. Nakon prekida koji je izveo Pecelj, Raspudić u namjeri da izbije loptu, postiže autogol.

U drugom poluvremenu Kozara izjednačuje. i to u 60. minutu. Siniša Radoja glavom postiže pogodak sa 7-8 metara razdaljine.U 75. minutu Vojinović je se još jednom ističe i snažno udara loptu sa 18 metara raudaljine, pogađa desni ugao Kozarinog gola za 1:2. U 83. minutu šansu  je imao i Lolić, ali njegov šut završava na stativi gola Kozare.

Kozara: IIić, Paštar, Radoja, Petković, Kovačević, Kovljen, Kremenović, Raspudić, Stjepanović, Mirković, Džombić. Još su igrali: Bojanić, Pucarević, Gvozden, Hamzić, Aljetić, Zečević, Bubić, Kremenović, Babić.

Rudar Prijedor: Hanzibegović, Davidović, Dekić, Pekija, Pecelj, Vojinović, Jandrić, Marić, Jakupović, Kukić, Šakić. Još su igrali: Šarac, Gavranović, Ćatić, Popović, Petrović, Lolić, Komljenović, Jaćimović, Vejinović.