U okviru četvrtog kola M:tel Premijer lige BiH fudbaleri „Rudar-Prijedora“ na Gradskom stadionu ugostiće ekipu „Sarajeva“. Svjesni su ko im je protivnik, ali ako se pruži maksimum, uz koncentraciju i pametnu igru ni rezultat ne bi trebalo da izostane, poručuju iz prijedorske ekipe.

Nikica Milenković, šef Stručnog štaba „Rudara-Prijedora“

– Treba da budemo skoncentrisani na situacije na terenu, da nastojimo da dođemo do lopte, da vodimo igru. I da mi stvaramo situacije i povoljan moment kad možemo ugroziti gol protivnika. Želimo da napravimo pozitivan niz, nakon što smo odigrali jako dobro protiv „Veleža“. Ali ovo je nova priča i novo dokazivanje – rekao je Nikica Milenković, šef Stručnog štaba „Rudara-Prijedora“.

Svi igrači su na raspolaganju i spremni za igru a u svlačionici vlada optimizam i spremnost za nova tri boda.

Ajdin Redžić, fudbaler “Rudar-Prijedora

– Svjesni smo da nam dolazi veoma jak ekipa koja je trenutno u rezultatskoj krizi ali to nas ne smije zavarati. Ako svi, koji istrčimo na teren, uđemo 100 odsto i damo maksimum uz podršku navijača imamo potpuno pravo da se nadamo dobrom rezultatu i da svi zajedno slavimo u nedjelju – rekao je Ajdin Redžić.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, na Gradskom stadionu u Prijedoru, sa početkom u 17.00 časova. Iz „Rudara“ pozvaju navijače i ljubitelje fudbala da dođu na stadion, uživaju u dobrom fudbalu i podrže svoj tim u borbi za nova tri boda.

(Izvor: infoprijedor.ba)