U okviru 10. kola m:tel Premijer lige BiH ekipa “Rudar Prijedora” otputovala je u Trebinje, gdje ih, u srijedu u 16:00 časova dočekuje “Leotar”.

Biće to prilika da “Rudari” poprave utisak nakon visokog poraza u Mostaru od “Zrinjskog” u prošlom kolu. “Leotar” je ozbiljan tim, koji posjeduje kvalitet, što su dokazali pobjedom protiv “Sarajeva”, kažu u “Rudaru”. Ali u Trebinje idu da osvoje tri boda.

Nikica Milenković, šef stručnog štaba “Rudar-Prijedora”

– Igramo protiv dobre ekipe, pokazali su to protiv Sarajeva u gostima. Kad pobijediš na strani sigurno je da imaš kvalitet i karakter. To znači da u Trebinju moramo biti puno bolji nego protiv “Zrinjskog”.. Da kroz pravi pristup, agresivnost ne dozvoli da zakasnimo na pokrivanju rivala kod prekida i da imamo inicijativu i da pametno trčimo. Sve je do pristupa igramo utakmicu gdje moramo da napravimo pozitivan rezultat. To je naša liga moramo pokazati da smo pravi, jer i Leotar ima isto bodova i oni hoće da potvrde pobjedu koju su ostvarili na gostovanju. Dobiće nas samo ako budemo imali loš pristup. Trenutno najvažnija nam je ova utakmica. Atmosfera u ekipi je radna nastojimo da se izdignemo nakon poraza, da vidimo gdje su naše greške kad su prekidi u pitanju i da to ispravimo. Treba nam veća disciplina i koncentracija. Da imamo mirnoću kad imamo loptu. Vjerujem u momke i pozitivan rezultat u Trebinju – rekao je šef stručnog štaba “Rudara” Nikica Milenković.

Amosfera u svlačionici prijedorske ekipe je odlična, a igrači poručuju da će sutra na terenu pokazati svoj kvalitet.

Ilija Danilović

– Sigurno da smo dobro radili i nastojaćemo da ispravimo greške iz prošlog duela iako nemamo mnogo vremena. Spremni smo za meč, respektujemo “Leotar” ali očekujemo pozitivan rezultat – poručio je Ilija Danilović.

Pred “Rudar-Prijedorom” je gust takmičarski raspored, jer već za vikend slijedi meč sa “Radnikom”.

(infoprijedor.ba)